För företag

Är ni intresserade av att stärka ert varumärke och samtidigt stödja nyföretagande bland studenter och entreprenörsregionen Helsingborg?

Vad är SMIE?
SMIE eller Studentmästerskapen i Entreprenörskap arrangeras av FENA, Sveriges största ideella förening för studenter med intresse i entreprenörskap. Tävlingen arrangeras årligen på Campus Helsingborg, Lunds Universitet, och går i år av stapeln den 27 april.

Syftet med SMIE är att skapa ett årligt event med fokus på entreprenörskap för universitets- och högskolestudenter från hela Sverige. Eventet består av en tävling där studenter kan vinna priser med sin affärsidé samt delta i workshops och föreläsningar kring temat entreprenörskap. Visionen är att inspirera, utbilda, utmana och stärka varandra. Tillsammans utvecklar vi våra idéer samtidigt som vi sätter Sveriges entreprenörsregion Helsingborg på kartan.

Läs vår intervju med Ida Thorén, SMIEs grundare här.

Vad kan du stödja med?
Som sponsor till SMIE kan du stödja med allt från pengar och produkter till föreläsningar och workshops. För att hålla ordning på alla idéer som dyker upp under dagen behövs mappar, block, och pennor. För att orka med att hålla koncentrationen på topp hela dagen måste energidepåerna även fyllas på. En god näringsrik frukost, en kaffepaus där deltagarna avslappnat pratar på om sina idéer. Vi vill att det ska bli en minnesvärd dag där deltagarna går hem nöjda, inspirerade och gärna med något roligt i goodiebagen!

Vilka når ni ut till?
Genom att stödja SMIE når ni ut till entreprenöriella studenter från universitet och högskolor runt hela landet. Stärk ert varumärke hos framtidens entreprenörer och företagsledare genom att synas på eventet, på hemsidan och i programblad och trycksaker. Ni stödjer även Helsingborgs stad och position som Sveriges entreprenörsregion.

Har ni frågor eller funderingar, kontakta våra sponsoransvariga Tim & Douglas.