Information – Allt du behöver veta finns här

Studentmästerskapen i Entreprenörskap, SMIE 2013, är en tävling avsedd för universitets- och högskolestudenter i hela Sverige. Deltagarna tävlar med sin affärsidé som bedöms av en jury bestående av representanter från näringslivet.

SMIE är inte bara en affärsidétävling utan visionen som Ida Thorén hade när hon hösten 2010 drog ihop första projektgruppen var att skapa ett evenemang som kan inspirera unga entreprenörer och ge dessa möjligheten att knyta viktiga kontaker som de har med sig hela livet. SMIE arrangeras under en dag i april varje år och man kan sammanfatta eventet genom följande fyra punkter.

  • Affärsidétävling där vinnaren får ett pris som gynnar dennes fortsatta företagande.
  • Inspirationsföreläsning med syfte att engagera och gro frön hos entreprenörerna
  • Workshop där man som student har möjlighet att få hjälp och rådgivning inom företagande
  • Nätverksmingel med andra unga entreprenörer men även personer från näringslivet

Låter detta intressant är det enda du behöver göra att skriva ner ditt tävlingsbidrag på några få rader i vårt anmälningsformulär för att sedan skicka in till oss.

Tänk på att du endast kan anmäla dig till SMIE om du har ett tävlingsbidrag.

Vad mer behöver jag veta?
Syftet med vår hemsida är att all information som kan behövas ska finnas lättillgängligt. Samtidigt är vi måna om att du som besökare kan navigera på ett enkelt sätt. I vår huvudmeny har vi enbart tre länkar. Dessa länkar är nyckeln för dig som student och egentligen den enda information du behöver för att anmäla dig till Studentmästerskapen i entreprenörskap.

Samtidigt vill vi att de besökare som är nyfikna på mer och vill få tillgång till intressanta sidor givetvis ska ha denna möjlighet. Av denna anledning har vi samlat vårt bonusmaterial under rubriken “Hittat vad du söker?”